неділю, 19 грудня 2021 р.

Олександр Кочетков

Починаємо розмову з авторами збірки Олеся Донія. 


Мені текст пана Олександра сподобався, я з автором згодний в більшості позицій. Мабуть він, на відмину від більшості авторів збірки, ліберал? Втім, для політтехнолога казати про власну політичну позицію, можливо, неетично. То переходимо до  питань, що їх цікаво було б обговорити. 
  1. Хіба "повернення в Європу" чи "розбудова Європи в Україні" не є для нас цілком гідною і ефективною національною ідеєю? Що не потребує трансформації, а лише реалізації.

  2. Хіба партія як суспільний інститут не є центральний, критичний елемент того, що ми називаємо Європою?

  3. Хіба політична позиція, політичні переконання громадянина не є головною базою, передумовю побудови партії? І, підкреслимо, як для тих, хто обирається на політичні посади, так і для тих, хто обирає, бо це ж сполучені посудини.
Прямуємо у Фейсбук і запрошуємо пана Олександра до продовження розмови. Може, прямо в його акаунті чи тут коментом до цього тексту, це як коротко. А може і в якомусь його особистому блозі, як йдеться про більш розлогий текст, це вже як йому зручніше. І як це проясниться, то поставимо тут відповідні посилання. Щоб і читач міг приєднатись.

А тепер рушаємо збіркою далі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Будь ласка, не вагайтесь, Ваша думка важлива.